кадър: Нова телевизия Редактор: По-голямата опасност е страната да остане отново без

...
кадър: Нова телевизия Редактор: По-голямата опасност е страната да остане отново без
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Не сме злопаметни хора, ще направим компромисите

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

По-голямата заплаха е страната да остане още веднъж без постоянно държавно управление, в сравнение с да се реализира болшинство за такова с цената на тежки взаимни отстъпки в идващия парламент. Това съобщи Виктория Василева от „ ИТН “ по Българска национална телевизия. Тя акцентира, че позицията, че няма да водят разговори с ГЕРБ и Движение за права и свободи, не се трансформира.

„ Имаме предпочитание да водим разговор, само че това не зависи единствено от нашите стремежи “, разяснява Василева. Тя добави също, че последното, за което може да бъдат упрекнати Има Такъв Народ, е потайност и престореност. „ Когато имаме да споделяме нещо, споделяме го направи “, изясни националната представителка.

Тя съобщи, че от „ Продължаваме промяната “ сега се вижда единствено опаковката, само че не и наличието. Има Такъв Народ обаче чакат да чуят целите на Асен Василев и Кирил Петков, с цел да търсят допирни точки с тях. „ Компромисите ще бъдат направени. Ние не сме злопаметни и не се вторачваме в казаните тежки думи “, разяснява Виктория Василева.

По въпроса за спора на Има Такъв Народ с Демократична България, тя разяснява: „ Те живееха с разнообразни „ чувства “, а аз имах „ чувството “, че не желаят да има държавно управление “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР